آبیاری ناقص ریشهاثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
آبیاری یکطرفهاثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
آزوسپیریلومنقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
آسکوربات پراکسیداز مالوندیآلدئیدکاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
آسکوربیک اسیدتأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
آگریاتأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
آلسترومریاتأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
آمینو اسید حاوی پرولینبررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
آنتی اکسیدانبررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
آنتیموانبررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
آنزیم فنیلآلانینآمونیالیازاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
آنزیم فنیل آلانین آمونیالیازتأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
آنزیمهای آنتیاکسیدانیتأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
ا
اتانولبررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
اتیلنبررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
اجزا عملکردبررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
ارتفاع بوتهتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
ارتفاع بوتهبررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
ارتفاع پیوندکاثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
ازتوباکترنقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
اسید آسکوربیکبررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
اسید اسکوربیکمقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
اسیدسالیسیلیکبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
اسید سالیسیلیکتأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
اسیدسالیسیلیکاثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
اسید کلروژنیکاثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
اسیدهای چرب اشباع و غیراشباعبررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
اصلاح کننده های آلیاثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
القاء کالوستاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
اناراثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
اناربررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
اناراثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
انارمطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
انارکاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
انار و عملکرداثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
انبارداریارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
انبارمانیاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
انگشت نگاریکاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
انگورتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
انگور خلیلیبررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
بازارپسندیتأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
بازاریابیبررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
بازیافتاستفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
باکتریهای اکسیدکننده گوگردنقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
براسینواستروئیدبررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
بستر کشتاثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
بلوغاثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
بنهاثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
بهبررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
بهبود عملکردبهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
بودگلدبررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
پارامترهای رشدبررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
پایهاثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
پراکسیدازمقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
پراکسیدازاثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
پراکسیداسیون لیپیداثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
پراکسیده شدن لیپیدتأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
پرتقالاثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
پرتقال تامسون ناولاثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
پرتقال خونیاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
پروتئینتأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
پرولینتأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
پرولینبررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
پس از برداشتمقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
پس از برداشتتأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
پس از برداشتکاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
پسته دانشمندیبررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
پسماند فاضلاب شهریاثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
پلی فنل اکسیدازتأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
پوترسیناثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
پوتریسینمقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
پوتریسیناثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
پوششدهیارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
پوکیبررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
پیتاثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
پیتینگارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
پیری گلتأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
پیری گلچههااثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
پیله بادام زمینیاثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
ت
تاننمطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
تجزیه خوشهایکاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
ترکیبات فنلیبررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
تزریق تنهتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
تفاله چغندر قنداثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
تنش خشکیبررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
تنش خشکیبررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
تنش خشکیتأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
تنش خشکیبررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
تنش خشکیاثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
تنش شوریواکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
تنظیم کننده های رشدتاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
تنوع ژنتیکیبررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
تنوع ژنتیکیبهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
توتفرنگیبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
توت فرنگیتاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
تولید ریزغدهبررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
تیمار گرماییمقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
چ
چالکودتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
خ
خاک پوششی بازیافتیاستفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
خصوصیات کمی وکیفیبررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
خصوصیات مورفولوژیکیبررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
خندانیبررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
خواص ضد باکتریاییبررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
خودسازگاریبررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
د
دراسنااثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
درصد بقاءبررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
درصد خشکیدگیاثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]
دمای خاکواکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
دوام عمربهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
دی اکسید کربناثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
دی اکسیدکربنتأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
ر
رشدواکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
رقماثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
روش ریز رقتبررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
روشهای مبتنی بر مدلکاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
ریزماهوارهکاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
ریزنمونهتاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
ریشه زاییاثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
ز
زعفراناثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
زمان برداشتاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
ژنوتیپبررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
س
ساقه فرعیبررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
ساکارزتأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
ساکارزبررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
ساکاروزتغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
سالآوریبررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
سبزیواکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
سبزینگیاثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
سفتی میوهتأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
سفتی میوهبررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
سوپراکسید دیسموتازاثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
سوپرجاذببررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
سولفات آلومینیومبررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
سولفات رویتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
سولفورافانتأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
سیبزمینیبررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
سیب زمینیتأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
سیب گرانی اسمیتاثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
ش
شاخص حساسیت به تنشاثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
شرایط درون شیشه ایواکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
شلیلتغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
صفات کمیبررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
صفات کیفیبررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
ط
طول برگاثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
طولعمربررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
طول گلتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیکاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
ظرفیت آنتیاکسیدانیارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
ظرفیت آنتی اکسیدانیاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
ظرفیت فتوسنتزیبهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
ع
عدد اسیدیبررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
عدد پراکسیدبررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
عمر انبارمانیمقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
عمرانباریتأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
عمر پس از برداشتبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
عمر پس از برداشتاثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
عملکردبررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
عملکردتأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
عملکردتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
عملکرداثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
عملکرد کلالهاثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
عملکرد گلاثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
عملکرد گل خشکتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
عملکرد میوهواکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
عناصر غذاییبهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
عناصر کم مصرفبررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
غ
غلظت عناصرواکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
ف
فاکتورهای جوانهزنیتأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
فتوسنتزبررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
فعالیت آنتی اکسیدانیمطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
فلاونوئیداثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
فنلکلتأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
فنل کلارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
فنولمطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
فولویک اسیدبررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
فونتانهتأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
فیزیولوژیکیبررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
ق
قائمیهاثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
قارچ دکمهای سفیداستفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
قارچ دکمه ای سفید گزینش تکاسپوریبهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
قند کلتغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
قهوه ای شدنکاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
ک
کاتالازمقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
کاتچیناثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
کارآیی فتوسنتزتأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
کارتنوئیدمقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
کامازولنبررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
کاهش وزنکاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
کاهوتأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
کدویپوست کاغذیبررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
کربوهیدراتتغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
کرفس کوهیبررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
کروتوناثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
کلپورهبررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
کلروفیلتغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
کلروفیلبررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
کلروفیلتأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
کلروفیلبررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
کلروفیلبررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
کلروفیلتأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
کلرید سدیمتأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
کلرید کلسیمبررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
کم آبیاری تنظیم شدهاثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
کمپوستاثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
کمپوستنقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
کمپوستاثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
کمپوستتأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
کود NPKاثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
کود آلیاثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
کود پلتشده دامی و اورهبررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
کود حیوانیتأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
کود شیمیاییاثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
کیتوسانبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
کیفیتاثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
کیفیت پس از برداشتتأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
کیفیت میوهواکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
گ
گردهافشانیبررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
گردوکاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
گلآذینتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
گل آذیناثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
گلابیمقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
گلابیواکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
گل اطلسیبررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
گل گاوزبان ایرانیتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
گل مریماثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
گل مریمبررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
گوجهفرنگیبررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
گوجهفرنگیاثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
گیاهچهبررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
گیاه داروییتاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
گیاه دارویینقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
گیلاستأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
ل
لرستانبررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
ماکروویوبررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
مالوندیآلدهیدارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
ماندگاریبررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
ماندگاریتأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
مایکوریزابررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
متانولبررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
محتوای نسبی آبکاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
محلولپاشیاثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
محلول پاشیاثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
محلول پاشیتأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
مدیریت تلفیقی تغذیه گیاهیبهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
مرکباتاثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
مسیرهای بازاررسانیبررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
مواد جامد محلولاثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
مواد جامد محلولبررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
مونو و دی پتاسیم فسفاتاثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
میخکبررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
میزان مواد جامد محلولاثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
میکوریزانقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
میکوریزاتأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
میوهاثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
ن
نانو ذرات نقرهاثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
نانو کود فارمکسبررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
نشت الکترولیتتأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
نشت الکترولیتکاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
نشت الکترولیتبررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
نعنا فلفلیبررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
نیتراتتأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
نیتراتتأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
نیترات ردکتازتأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
نیتروکسیناثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
و
ورمیکمپوستنقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
ورمی کمپوستتأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
ورمی کمپوستتأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
وزن بنه بدون فلساثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
وزن خشکبررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
وزن دانهاثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
ویتامین ثاثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
ویتامین ثتأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
ه
هرساثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
هلو (Prunus persica L.)بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
همبستگیبررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
همزیستیبررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
هیدرکسی بنزوئیک اسیدتأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
هیدروپونیکتأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
هیومیکاسیداثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
هیومیک اسیدبهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد